• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Aanvang van de zorg:

Nadat Buro Vip Zorg uw zorgvraag heeft ontvangen, wordt een persoonlijke afspraak bij u thuis gemaakt. Tijdens het gesprek inventariseert de wijkverpleegkundige uw zorgvraag. U stelt samen met de wijkverpleegkundige uw zorgplan op . Aan de hand van het zorgplan maakt de wijkverpleegkundige de zorgindicatie. U ontvangt van Buro VIP Zorg het zorgplan , de indicatie en de zorgovereenkomst ter ondertekening. Afhankelijk van uw zorgvraag formeert Buro VIP Zorg het team met zorgverleners.

Gedurende de zorg:

Tijdens de uitvoering van de zorg evalueert Buro Vip Zorg op basis van de gemaakte afspraken de kwaliteit van de zorg. Dat is de transparantie in dienstverlening waar Buro Vip Zorg voor staat. Door onze kleinschaligheid zijn al onze medewerkers sterk betrokken bij de persoonlijke en professionele zorg.
Jaarlijks wordt er door middels van de PREM , een kwaliteitsonderzoek gehouden onder de cliënten. De uitkomsten hiervan zullen vanaf 2020 worden gepubliceerd om Zorgkaart Nederland.
Indien u tussentijds uw waardering over Buro VIP Zorg wilt geven , nodigen wij u van harte uit om dit via deze link te doen.

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-buro-vip-zorg-zuid-beijerland-10008031/waardeer